Kloka ord

I skolrestaurangen får eleverna inte bara god mat i en mysig miljö tillsammans med kompisar, även några kloka ord att ha med sig i livet. Det här är på Strandängskolans matsal.

Snyggt i Förslövs skola

Äntligen fick då även Förslövs skola en modernare och lite coolare matsal. Nya serveringslinjer för varmt och kallt med snygg belysning. Sköna soffor i ett rum, fina armaturer och sist men inte minst levande växter. Golvytan är begränsad därför satte vi växtligheten på väggarna i tavlor. Riktigt snyggt. Eleverna, lärarna och övrig personal är nöjda med resultatet. Det är det viktigaste.

Förvandlingen är nära.

Så här ser det ut just nu i matsalen på Förslövs skola. Eleverna har påsklov och fritidsbarnen får äta på annan plats den här veckan. Hantverkare är i full aktivitet med att montera ny inredning, armaturer och växter så att hela skolrestaurangen ska bli klar imorgon torsdag.
På tisdag är eleverna tillbaka efter lovet, då ska allt vara klart och våra matgäster ska förhoppningsvis bli glada över sin "nya" coola matsal. Fortsättning följer. Detta är FÖRE -bilden, på tisdag kommer EFTER-bilden.

Denna blogg sköts av Båstads kommuns måltidschef Ulla Johansson. Här kommer vi att ge aktuell information till föräldrar, elever, personal, kunder och anhöriga om Båstads kommunrestauranger. Det kan röra matkvalitet, restaurangmiljön, teman och övriga nyheter.