Vi vässar våra smaksättning

Matintresset har aldrig varit större hos gemene man. Varje dag ges en kokbok ut. Vi som professionella matlagare måste självklart uppdatera oss och bli ännu bättre för att överträffa förväntningarna hos våra matgäster. Förutom valmöjlighet i restaurangen är valet av maträtter och smaksättningen superviktig. Nya spännande smaker och kombinationer finns i oändlighet. Här får våra kockar studera ett annat proffs och smaka på resultatet. Vi åkte hem fyllda av ny inspiration.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna blogg sköts av Båstads kommuns måltidschef Ulla Johansson. Här kommer vi att ge aktuell information till föräldrar, elever, personal, kunder och anhöriga om Båstads kommunrestauranger. Det kan röra matkvalitet, restaurangmiljön, teman och övriga nyheter.